Till oss är både hundar och katter välkomna! Till oss är både hundar och katter välkomna!


Individanpassad och engagerad rehabilitering och friskvård åt din hund eller katt. Välkomna!
           

                           

  • Charlotte Orrfors, Leg. sjukgymnast med medicinsk masterexamen i fysioterapi och av Jordbruksverket godkänd för arbete inom djurens hälso- och sjukvård
  • Veterinärt samarbete
  • Tillgång till Water Treadmill (löpband i vatten) på AniCura Animalen

Aktuellt just nu:
 

Viktig information med anledning av Covid-19. För att minska smittspridning, och för att vi ska kunna hålla oss friska så att vi kan hjälpa så många patienter som möjligt, ber vi våra djurägare att ödmjukt men bestämt att respektera följande riktlinjer. Vi följer FHM:s råd och rekommendationer men med några tillägg.

* Om du visar tecken på minsta förkylnings- eller influensasymtom ska du avboka tiden och återkomma när du har varit symtomfri i en vecka. 
* Har du varit på utlandresa, oavsett land, är du välkommen 10 dagar efter hemkomst även om du är symtomfri under denna period.

* I möjligaste mån ber vi dig som djurägare att stanna utanför under tiden din hund eller katt är på rehab. I de fall detta inte är möjligt får endast en tvåbent per fyrbent följa med in på behandlingsrummet.
* Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand.
* Vi hjälps åt att påminna varandra om att försöka hålla ett avstånd om minst 1,5 m till varandra.
* Du ska tvätta/sprita händerna noga före och efter varje besök. 
*Alla på rummet ska ha på sig ett munskydd (minst typ II). Har du inte tillgång till ett eget, finns det än så länge att få på respektive klinik. 
* Om du plötslig behöver hosta eller nysa så gör du det i armvecket.
  • Ny- och återbesök hänvisas till Haninge Djurklinik och AniCura Animalen.  Observera att tidsbokning endast kan göras direkt via klinikerna. Klicka här för mer information. Varmt välkomna!